پیشرفت از مرحله ۱ به مرحله ۲ می تواند ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد. و هیچ راهی برای پیش بینی پیشرفت فردی وجود ندارد.
دیگر داروهایی که ممکن است برای پارکینسون تجویز شوند، عبارتاند از: آپومرفین، بنزتروپین، آمانتادین و داروهای آنتیکولینرژیک. همهی این داروها میتوانند در کنترل علائم کمک کنند.
آنتی اکسیدان ها: غذاهای سرشار از این مواد، می توانند از استرس اکسیداتیو و آسیب به مغز جلوگیری کنند.
بیماری پارکينسون ، اغلب به دلیل مسائل ژنتیکی در افراد جوان نیز بروز می نماید. ابتلا به این بیماری در میان کودکان به ندرت رویت می شود.
علائم ممکن است در دو طرف بدن ظاهر شوند. تغییرات در وضعیت ، راه رفتن و حالات صورت ممکن است بیشتر محسوس شوند.
درمان مریضی پارکینسون خفیف نسبت به پیشرفته آسانتر است. معمولاً در این بیماری میتوان با استفاده از داروها به میزان زیادی علائم بیماری را کنترل کرد.
امروزه درمان خاصی برای پارکینسون پیدا نشده است؛ اما خوشبختانه بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، میتوان در آینده ی نزدیک به درمان قطعی پارکینسون دسترسی پیدا کرد.
داروی مبتنی بر حشیش ممکن است حملات تشنجی را در کودکان مبتلا به صرع دشوار کاهش دهد
قبلیقبلبهترین قرص برای پارکینسون
این بیماری مانع تولید دوپامین بیماری ژنتیکی پارکینسون از این سلول ها می شود و در استفاده مغز از دوپامین اختلال ایجاد می کند.
در حال حاضر ، هیچ درمانی برای زوال عقل بیماری پارکینسون وجود ندارد. به جای آن ، پزشک بر درمان علائم دیگر تمرکز می کند.
دیگران میگویند که صدای او آرامتر و نحوهی صحبتکردنش نامفهوم شده است؟
پزشک متخصص در این زمینه توصیه میکند که سبک زندگی خود را تغییر دهید و ورزشهای هوازی را به طور مداوم انجام دهید. در بعضی از مواقع فیزیوتراپی که باعث تعادل و کشش میشود هم توصیه میکنند.
صفحه اصلی مقالات متخصص مغز و اعصاب متخصص مغز و اعصاب افسردگی درمان افسردگی ام اس درمان ام اس تشخیص و درمان ام اس کمر درد درمان کمر درد دیسک کمر سردرد درمان سردرد میگرن سرگیجه درمان سرگیجه درد گردن دیسک گردن علت درد گردن درد شانه پارکینسون درمان پارکینسون لرزش دست درمان لرزش دست و پا تشنج تشنج در اثر تب درمان تشنج درمان تشنج ناشی از تب صرع درمان صرع سکته مغزی سکته مغزی در کودکان تومور مغزی فلج مغزی مننژیت درمان مننژیت آنوریسم مغزی درمان آنوریسم مغزی اختلال خواب گالری ویدئو درباره دکتر تماس با دکتر
Comments on “A Simple Key For بیماری پارکینسون نوزادان Unveiled”